esmaspäev, 26. märts 2018

Meil majas väikestviisi kummitab

Ma leidsin enda toast ülesse paberi vahetusperekonna kohta, mille enne kohalejõudmist organisatsiooni käest saanud olin. Meil tuli see täna miskipärast meelde ja õde avaldas soovi ankeeti näha, niisiis ronisin oma paberihunnikuga elutuppa ja asusime ennast harima.

Huvitavaks muutus kohe alguses minu nime, soo ja sünnipäeva juures. Juhtusin ilmale tulema kuupäeval kui Prantsusmaa jalgpalli MMi võitis. (See detail ei olnud aasta jooksul varem kellelegi meelde tulnud kuigi kõik teadsime mu sünnipäeva.) Teadavärk, nüüd leidsime põhjuse miks nad mu enda juurde võtsid.

Aga nüüd jõuame põhilise juurde. Kastis "kodus elavad lapsed" oli valesti kirjutatud nii õe kui ühe venna eesnimi. Hallo sõbrad see on tähtis dokument ju? Lisaks kõigele seisis ankeedis et ma pean selle müstilise vale eesnimega tütarlapsega tuba jagama. Lahtris "millised muusikainstrumendid peres on" vaatasime suure üllatusega, et meil peaks klaver olema:D mida keegi huvitaval kombel näinud ega kuulnud pole. No maeitea klaver ei ole just selline märkamatu asjandus mis sul võibolla on ja võibolla mitte ja mis vahepeal aastateks kuhugi külmkapi taha ära kaob.

Kuid üsna ruttu mõtlesime välja milles asi on. Tegelikult me elame üleval toas hoopis kolmekesi, koos dokumentidest leitud müütilise isikuga, kes meiega kunagi ei räägi, kuid on täiesti talumatu kuna mängib öö otsa klaverit. Seepeale tekkis kohe suur tahtmine võtta lehe ülaservast telefoninumber ja teha kiire kõne oma PIE kontaktisikule (kelle paljulubatud külaskäiku perekond septembrist alates ootab:D), et oma elutingimuste üle kurta. Tundub et nüüdsest on meil kodus teatud liiki majavaim, kellega tuleb veel paar kuud tegemist teha. See seletab kõiki lolle mõtteid ja tähelepanuhäireid ja segaseid unenägusid ja eikusagilt kostuvaid hääli, mis majas viibivaid inimesi (mina) aegajalt külastavad.

*Õhtuse lugemisvara lõpetuseks oli mu elukohta iseloomustama märgitud "väikelinn". Siis me küll surime naeru kätte, kuna ei suutnud uskuda et keegi päriselt selle kohta LINN ütles.






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar